fbq('track', 'PageView'); www.deonlinekindercoach.nl

Zo en dan is het weer een hele poos geleden en zoals meestal gebeurd er dan veel. En is er altijd onderhuids/achter de schermen van alles aan de gang.

Er komt dan vanzelf een moment dat het weer tijd wordt om weer zichtbaar te zijn. Ik heb het nog even nageteld. Maar het is wel geteld 9 maanden geleden en laat dat nu net de zwangerschapstermijn zijn van ons mensen.

Als ik zo terug kijk dan merk ik dat ik mezelf echt even de tijd heb gegeven. Geluisterd heb naar mezelf, mijn eigen gevoel heb gevolgd. Ondanks dat sommige mensen soms vroegen hoe gaat het met je bedrijf en dat ik dan wel gedachten kreeg als, ik moet weer wat doen.

Elke keer voelde ik dat het nog niet de tijd was. Het was goed om de tijd te nemen.

En dan vraag je je misschien net als mij af: Wanneer is het dan tijd? Is het dan allemaal ook echt klaar?

Mijn antwoord: Geen idee en nee het is nog niet klaar. Nog lang nog niet. Maar zodra een baby geboren wordt is het kind op deze wereld aangekomen, maar het is ook nog niet ´klaar´. Het is het begin, de start. Maar het is wel zichtbaar, daar waar het eerst nog verborgen was in de buik en het nog even alleen van de moeder was.

En hoe fijn dat ook voelt om alleen als moeder zo verbonden te zijn met je kind (in mijn geval mijn plannen), na 9 maanden wordt het gevoel van er ´klaar´mee zijn en voelen dat het tijd wordt om dat stukje los te laten sterker en sterker. Het is altijd een dubbel gevoel, er komen dan allerlei gevoelens de hoek om zetten.

Maar als je bevallen bent, wow wat ben je dan trots op wat je hebt gecreëerd en hoe fijn is het om daar dan iedere dag al je liefde en passie in te stoppen.

Voor mij is dit echt weer een groeispurt in mijn onderneming. Daar waar ik het eerder nog steeds op veilig heb gespeeld en aan de oppervlakte bezig was met het vak kindercoaching.

Daar maak ik nu echt een sprong in het diepe en zoek ik ook echt die diepte op.

Want veelal wat er bij kinderen naar boven komt vind zijn oorzaak in de generatie/generaties daarvoor.

In trauma´s en/of ervaringen vinden we de antwoorden die we zoeken voor de kinderen die hier licht op laten schijnen.

Waarbij je er uiteraard niet vanuit moet gaan dat dit van het een op andere moment klaar is. Maar je moet het meer zien als, zodra je het hebt gezien dan kun je het niet meer, niet zien.

En zul je dus in de toekomst ´automatisch´ dingen anders doen.

Het begint met je patronen herkennen, zelf verantwoordelijkheid nemen voor wat er gebeurd in jouw leven. En voelen dat jij hier alleen zelf iets aan kunt doen. Dus niet meer anderen de schuld geven, niet vallen in de slachtoffer rol van: waarom overkomt mij dit toch.

Erkennen dat wat er is. En weten dat jij hier iets aan kunt doen, dat je een keus hebt. Dat bepaalde gedragingen/situaties waar jij tegen aanloopt en enorm door getriggerd wordt, niet per se gebeuren omdat je kind dit nu zo leuk vind. Maar meer omdat hij/zij iets naar boven wil halen in jou wat lang weg gestopt is, er niet mag zijn.

Nu kan ik daar nog pagina´s over verder schrijven. Maar de ervaring leert dat het veel beter werkt om het zelf te voelen en te ervaren.

Dit lijd tot veel diepere inzichten.

De manier waar ik mee werk is middels opstellingen, de magie kan dan echt zijn werk doen. En mijn ervaring is dat wat zich aan dient altijd precies klopt in het moment en precies is wat er nodig is op dat moment.

Tijdens mijn Masterclass een Systemische kijk op het gezin, vertel ik meer over wat kinderen spiegelen en over systemisch werk. Natuurlijk gaan we ook al een beetje praktisch aan de slag zodat je al een klein beetje kunt ervaren wat systemisch werk is en ontvang je dus gelijk ook al inzichten om weer mee verder te kunnen.

Kosten: 11 euro

Duur 90 min (incl. ca 30 min q en a)

Of ga je liever 1 op 1 bij mij in gesprek boek dan een 1 op 1 gesprek met mij om aan de slag te gaan met waar je op dit moment tegen aanloopt:

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?